Jetzt anrufen

Vervolg akoestische maatregelen ontvangsthal Gemeentehuis Venray 07/2013

In het vernieuwde gemeentehuis van Venray (voormalig klooster) hebben we recentelijk aanvullende akoestische maatregelen getroffen in de o.a de centrale hal en de kantoorverdiepingen.

In het vernieuwde gemeentehuis van Venray (voormalig klooster) hebben we recentelijk aanvullende akoestische maatregelen getroffen in de o.a de centrale hal en de kantoorverdiepingen.
Met name de open en hoge centrale hal had veel last van galm veroorzaakt door aanwezigheid van harde reflecterende materialen en een stenen vloer. 
Dit keer hebben we het gebied rondom de receptiebalie aangepakt en hebben een ronde ARTceiling aangebracht boven de ronde balie. Uitdaging was natuurlijk de ronde vorm, dus echt maatwerk geleverd.

Aanvullend en vrijwel onzichtbaar zijn de witte ARTwalls tegen de betonstroken boven en tegenover de balie.

Tevens werden in de kantoortuinen nog enkele ARTwalls en ARTpanels geplaatst rondom de stilteruimtes

Het callcenter werd bovendien voorzien akoestische bureauschermen en verrijdbare akoestische screens tussen de werkplekken.